viernes, octubre 18

Activitat de teatre amb Alicia Verdés a FANJAC


Alicia Verdés és actriu, directora i exerceix com a professora d'interpretació i teatre a diverses escoles, com també en el grup de teatre de l'associació de nens i adolescents d'altes capacitats Fanjac .A final de curs es prepara el "La Mostra de Teatre de Fanjac" on els alumnes representen un obra al Teatre del Centre Cívic La Sedeta. Al Decembre del 2012 vam representar "L'Escombracuines" i al Juny del 2013 vam representar "Quién se casará con la princesa?". Les obres són una jornada de portes obertes on citem a tot el qui vulgui venir a veuren's, una mostra del treball dels alumnes. Tots hi participem com actors, escenògrafs (preparem escenografies acurades) , dissenyadors de vestuari, productors i on, sobretot, es potencia el treball en equip

Ir a pagina de Alicia Verdés en www.aliciaverdes.com

El curs de teatre pretén apropar, d'una forma lúdica i divertida, a la interpretació. Permet el primer contacte dels menors amb el teatre i el cinema, parteix d’una visió molt àmplia de les matèries.
  • Interpretació: improvisació d'escenes, construcció de personatges, treballs amb textos, interpretació teatral versus interpretació en cinema etc. 
  • Expressió corporal: desinhibició i consciència corporal, construcció de personatges a partir de la postura corporal, dansa-teatre, relaxació, canalització de l’energia etc. 
  • Expressió oral: respiració, projecció i col·locació de la veu, vocalització etc. 
L’aproximació al fet teatral i al joc de l’actor desenvolupa la creativitat a partir de la posada en escena, el treball de interpretació i la composició de personatges. L’alumne aprèn a canalitzar les seves emocions realitzant un treball de creació, treball amb equip i obertura als altres.


A partir del joc simbòlic, dramàtic i teatral, jocs de psicomotricitat, jocs d’expressió corporal, jocs teatrals, dramatització de contes, dramatització d’històries inventades fent partícips a tots/es dels diferents rols. Potenciar i enfortir molt el treball en equip i la idea de participar d’una fita teatral comuna. També potenciar la iniciativa i la llibertat per a proposar jocs al mateix temps que el respecte i la participació en el jocs proposats pels altres.

LLoc: Espai Montbau. Carrer d'Angel Marques, 14-18 de Barcelona. Prop Hospital de la Vall d'Hebrón.

Dates: Tots els divendres a partir del 1 de novembre fins al mes de juny. 
Preus: 
- Socis: 25 euros.
- Germans: 20 euros.
- No socis: 40 euros.  
Edat: 5 anys en endavant
Horaris: 18-20 hores.

Inscripcions: 


Les persones interessades haurien de reservar la seva plaça amb antelació, al més aviat possible.
Per a això és necessari emplenar el qüestionari de Fanjac que aquesta en la pagina web de Fanjac (portada principal) i punxar a Activitats. 
Una vegada dins d'activitats, cal anar a l'enllaç d'inscripcions: 
En el formulari, ha d'indicar-se el tipus de taller al que desitja assistir. 
Si no està en la llista, ja no és possible inscriure's.