domingo, 7 de febrero de 2016

Fanjac Barcelona. Escola de pares. Com li exliquem que té AACC?

Com li expliquem que té
altes capacitats?

PONENT

Maria Beltran (psicòloga del Centre Kepler)

CONTINGUT

Després de confirmar-se una valoració d'altes capacitats intel·lectuals són molts els dubtes que sorgeixen en els pares. Un dels principals: Li hem de dir? Com li expliquem?

Entendre què són les altes capacitats és sovint difícil per part de famílies i mestres; rebre la notícia en primera persona tampoc resulta senzill. Li resultarà útil? Estarem fent massa evident les seves diferències? Serà capaç d'entendre-ho? Farà que es senti superior als altres?

Es parlarà sobre com reben molts nens i nenes la identificació d'altes capacitats intel·lectuals i sobre com es pot trobar un discurs adaptat a les diferents edats per apropar-los aquest  concepte, que els permeti trobar la força de conèixer el seu potencial però els ajudi a allunyar-se d'exigències, expectatives i estigmes socials.


INSCRIPCIÓ

L'escola de pares es gratuïta per a socis i té un preu de 10 € per persona per als no socis.
Com sempre, disposem de ludoteca per als petits durant l'escola. Es gratuïta per a socis i té un preu de 3 € per nen per als no socis.

La inscripció es important i obligatòria, ja que necessitem organitzar l'espai i la contractació dels monitors de la ludoteca

Us posem un enllaç per a la inscripció:
https://sites.google.com/site/webfanjaccat/escola

DATA I HORARI

Dissabte 13/02/2016 de 17:00 a 19:00.


LLOC

Ateneu l'Harmonia
c/ Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Antiga fàbrica Fabra i Coats