domingo, febrero 7

Fanjac Barcelona. Escola de pares. Com li exliquem que té AACC?

Com li expliquem que té
altes capacitats?

PONENT

Maria Beltran (psicòloga del Centre Kepler)

CONTINGUT

Després de confirmar-se una valoració d'altes capacitats intel·lectuals són molts els dubtes que sorgeixen en els pares. Un dels principals: Li hem de dir? Com li expliquem?

Entendre què són les altes capacitats és sovint difícil per part de famílies i mestres; rebre la notícia en primera persona tampoc resulta senzill. Li resultarà útil? Estarem fent massa evident les seves diferències? Serà capaç d'entendre-ho? Farà que es senti superior als altres?

Es parlarà sobre com reben molts nens i nenes la identificació d'altes capacitats intel·lectuals i sobre com es pot trobar un discurs adaptat a les diferents edats per apropar-los aquest  concepte, que els permeti trobar la força de conèixer el seu potencial però els ajudi a allunyar-se d'exigències, expectatives i estigmes socials.


INSCRIPCIÓ

L'escola de pares es gratuïta per a socis i té un preu de 10 € per persona per als no socis.
Com sempre, disposem de ludoteca per als petits durant l'escola. Es gratuïta per a socis i té un preu de 3 € per nen per als no socis.

La inscripció es important i obligatòria, ja que necessitem organitzar l'espai i la contractació dels monitors de la ludoteca

Us posem un enllaç per a la inscripció:
https://sites.google.com/site/webfanjaccat/escola

DATA I HORARI

Dissabte 13/02/2016 de 17:00 a 19:00.


LLOC

Ateneu l'Harmonia
c/ Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Antiga fàbrica Fabra i Coats