martes, abril 18

FANJAC. Campus 2017 (16 al 23 juliol)


El complex El Collell és una finca amb unes instal·lacions excepcionals i amb 150 hectàrees de prats, boscos i muntanya ubicada entre la Garrotxa i el Pla de l’Estany. 

Desde Fanjac s'ha organitzat un campus per aquest estiu del 16 al 23 de juliol, que tindràn lloc a la casa de colònies El CollellHi tindràn només accés SOCIS de Fanjac.

Dates: del 16 al 23 de juliol

Edat mínima: Primer de Primaria curs 2017-2018

Edat màxima: Batxillerat.

Preu soci385€. (bestreta de 100€) 
[Els imports de les bestretes a compte de l'import total de les colònies no seran retornats en cas de cancel·lació]

Metodologia
 Les activitats estan pensades, dissenyades, dirigides i desenvolupades per un equip d’experts educadors i pedagogs que a més a més tindràn formació sobre “Altes Capacitats” per part de Fanjac. La ràtio és d’un monitor per dotze nens, depèn de les edats, per fer més rica i personalitzada la relació entre monitor i nens. El coordinador o director de lleure serà l’encarregat de vetllar pel funcionament de les colònies i serà el vincle entre Fanjac, monitors i nens. Aquest sempre estarà a disposició per aclarir qualsevol dubte, coordinar horaris i àpats i vetllarà per el funcionament de l’activitat. 

Justificació didàctica
 Es realitzarà el mètode de la globalització centrat en l’ interès del nen. S’ha de tenir en compte que l’activitat educativa en el lleure no serà mai disciplinada. Els monitors no tenen un paper de mestre, sinó una actuació no directivista i personalitzada, basant-nos en el respecte i la relació d’igual a igual. Creiem important aprofitar espais i recursos físics i naturals de l’entorn treballant els respecte a la natura per tal de crear un ambient responsable i sostenible. Basarem l’educació del nen en valors ètics i solidaris, tot centrant-los en l’autonomia del nen , la responsabilitat i la presa de compromisos.

Activitats
 Fanjac aportarà tallers i activitats com teatre i emocions, astronomía, biología, cuina i activitats de creativitat. Aprofitant l’entorn es farà una ruta histórica, un tekking aquàtic i un taller d’hípica amb ruta a cavall i moltes més activitats de lleure que ens ofereix El Collell

Camp d'Aventura
Rocòdrom
Rutes d'orientació
El teatre i les emocions
Trekking acuàtic i biologia
Taller de cinema
Taller de cuina
Laser Tag
Ruta Salamina
Astronomia
Jocs d'aigua
Jocs de nit
Piscina noturna
Taller de hípica
Karts amb pedals
i molt més...






https://sites.google.com/site/webfanjaccat/activitats



Lloc 

Crta. Santuari Sta. Maria del Collell s/n
17831 Sant Miquel de Campmajor
Girona