viernes, marzo 28

Visita dinamitzada a l’exposició Llapis i...acció!

llapisaccio

El Palau Robert presenta una exposició amb obra inèdita de Roser Capdevila, una de les grans figures de la il·lustració a Catalunya. L’exposició “Llapis i...acció! Roser Capdevila dibuixa”, explora els contes més populars de la seva trajectòria i proposa un viatge per la seva biografia.

Aquests contes estan acompanyats per diverses escenografies que tenen per objectiu vincular els contes i les històries que Capdevila narra i dibuixa, amb la seva vida personal.

A més a més, amb la tecnologia dels telèfons mòbils podem seguir un joc telemàtic que ens proposa la il·lustradora: trobar un personatge estrany, un intrús que al llarg dels anys s'ha camuflat entre els seus dibuixos.

Visita guiada per Cal.ligrama Barcelona amb Ariadna Civit, llicenciada en Periodisme i en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat Autònoma de Barcelona, i Gemma Mulet, llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona, especialitzada en Història de l’Art i amb el Certificat d’Aptitud Pedagògica. 

Dates: dissabte 12 d’abril
Hora: trobada a las 10:45 davant del Palau Robert. Passeig de Gràcia 107, Barcelona
Durada aprox.: 1h
Edat dels nens: de 7 a 12 anys
Preu: 5 € 

*Es requereix un mínim de 10 nens per realitzar l’activitat


¿Cómo inscribirse?

Las personas interesadas tendrían que reservar su plaza con antelación, lo antes posible.

Para ello es necesario rellenar el cuestionario de Fanjac que esta en la pagina web de Fanjac (portada principal) y pinchar a Actividades.


Una vez dentro de actividades, hay que ir al enlace de inscripciones:


En el formulario, debe indicarse el tipo de taller al que desea asistir. 

Si no está en la lista, ya no es posible inscribirse.